Thursday 11 October 2012

SmartBuyGlasses.be - 50 shades of Ray-Ban

Onlangs kreeg ik een aanbod van SmartBuyGlasses, een webshop die - vanzelfsprekend - brillen verkoopt. Niet alleen de prijzen zijn zeer aangenaam, je vindt er ook een uitgebreide keuze. Er is werkelijk voor iedereen wat wils, zowel wat merk als model betreft. In dit artikel vind je een review van hun webshop en service, maar eerst licht ik mijn voorkeur wat nader toe.


Ikzelf gebruik in het dagelijkse leven een bril op sterkte van Ray-Ban en ben daar zeer tevreden mee. Qua zonnebril kocht ik tot hier toe altijd goedkope modelletjes uit de H&M, die eigenlijk sterk nagemaakt zijn. Ik wil dus eigenlijk al heel lang gewoon nen echte. Vooral de Wayfarer spreekt me aan.

Met een Ray-Ban (die overigens al van in de jaren '50 door vele sterren gedragen wordt) heb je niet alleen een mooie zonnebril op je neus maar ook een heuse geschiedenis. Zelf Marilyn Monroe droeg een Ray-Ban in één van haar films! Very stylish en straalt altijd klasse uit.

Maar goed, nu over naar de webshop! Om een objectieve mening te kunnen geven heb ik gedaan alsof ik nog niet wist welk model of welke bril ik wou. Daardoor viel onmiddelijk op hoe handig de zoeker links is. Je kan aanduiden welk model je bril moet hebben (rond, eerder rechthoekig,...), type montuur, kleur en materiaal. Maar dat is niet alles! Er is ook de mogelijkheid de bril in 360° te bekijken en zelfs virtueel op te zetten, ook heel fun om een leuke bril uit te kiezen.
Zoals ik al zei is er veel keuze, maar het aantrekkelijke is natuurlijk dat het allemaal designer brillen zijn. Ook wat de zonnebrillen betreft heb je keuze uit veel designers. Keuze uit merken als Alexander McQueen, Adidas, Boss, Burberry, Calvin Klein,... voor heel schappelijke prijzen.
Ik koos uiteindelijk voor de zwarte Ray-Ban Original Wayfarer. Ik wacht al met ongeduld op de postbode. Het is dan wel winter, maar met een laagstaande zon autorijden vraagt ook om een zonnebril... ;)